te rog sa-mi spui si mie cum pot sa iau legatura cu tine pentru ca vreu sa vad si eu solariile tale si sa ma inveti si pe mine una,altada fiecare vb in felul lui eu sunt din dambovita, ca m-ai intrebat mai sus dar sa ii raspund amicului meu eu nu cred ca la 7000 de euro iti face vreo firma solar pe o asa suprafata nici macar pe jumatate(500 m2 daramite 1000)astea sunt coonfectionate din fier reciclat profile galvanizate vechi de la sere dezafectate care s-au vandut la pret de nimic ,bineinteles ca daca te duci sa iei din comert asa ceva sar prea bne de 7mii de coco si pt asa ceva un sistem complet de irigare cu picurare si aspersie nu te duce mai mult de 25 de milioane toata suprafata,sper sa mai pot fi de folos si cu alte informatii,sincer pe mine ma intereseaza un sistem de incalzire pe timp de iarna eficient si ieftin (ce tare sunt si frumoasa si devreme acasa) m-am gandit la tot felul de la tunuri pe motorina pana la centrala termica pe lemne sau gaze ,avand si gaze in comuna poate are cineva o idee viabila sa imi dea si mie