kllaus, on 05 February 2010 - 12:05 PM, said:
cine ma poate ajuta cu informatii despre cum se ancepe o mica microferma de prepelite sant la anceput si nu am ideie de unde sa ancep , am spatiu la parinti mei an apropiere de timisoara si nu stiu de ce sa ma apuc mai antai va rog mult sa ma ajutatii daca se poate multumesc mult 0752249237 // kllaus_34@yahoo.com
Cauta pe net gasesti toate informatiile, teoretic este ok, dar practic este mai greu decat crezi, in cazul meu cu greu am gasit oua de incubat, pasari ouatoare nici gand sa gasesc in zona, furajul este tot o problema la noi, totul este bine cand ai in judet crescatori de unde poti procura pasari, oua si furaje, daca nu este mai complicat.....asa ca intai informeazate de unde poti gasi pasari in zona ta, oua de incubatie, furaj pentru prepelite, apoi comanzi custile , cumperi incubatorul, eu folosesc Cleo cu termometru incap maxim 140 oua de prepelita, eu vand aceste incubatoare de peste 15 ani si sunt ok, ai grija ca ouale sa fie mai mari, acestea sunt recomandate. Atentie la spatiu, ai nevoie de caldura....
Crescatorii "experimentati" nu prea se inghesuie sa ne raspunda.....asa ca macar noi sa ne ajutam.