Forum AgroInfo.ro: plantare vie - Forum AgroInfo.ro

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

plantare vie

#1 User is offline   danutzza Icon

• junior
  • Pip
  • Group: Membri

Posted 10 February 2010 - 08:22 AM

Buna...eu si sotul meu intentionam sa plantam o vie nu foarte mare, as dori sa va intreb in ce perioada se poate face acest lucru, ce trebuie luat in calcul in alegerea terenului?

altitudine
tip de sol
orientarea

Va multumesc!
0

#2 User is offline   alyn_alyn190@yahoo.it Icon

• junior
  • Pip

Posted 11 February 2010 - 03:54 PM

QUOTE (danutzza @ Feb 10 2010, 08:22 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Buna...eu si sotul meu intentionam sa plantam o vie nu foarte mare, as dori sa va intreb in ce perioada se poate face acest lucru, ce trebuie luat in calcul in alegerea terenului?

altitudine
tip de sol
orientarea

Va multumesc!

buna ,perioada e mai bine primavara,chiar mai inspre vara sa fim siguri ca nu mai vin gheturi puternice poti sa o faci si toamna tarziu dar trebuesc acoperite,orientarea e mai bine nord sud dar daca plantati pe colina trebue luata in calcul si pendenta daca folositi tractoare,vita de vie merge plantata mai in toate terenurile trebue tinut seama de altoisi de soiuri
0

#3 User is offline   alyn_alyn190@yahoo.it Icon

• junior
  • Pip

Posted 11 February 2010 - 04:00 PM

referitor la plantarea viei ma lamureste si pe mine cineva cu fondurile ue daca decid ei zonele soiurile,masurile dintre vite unde gasesc mai multe informatii va multumesc
0

#4 User is offline   Stefan-Marius Icon

• junior
  • Pip

Posted 16 March 2010 - 10:29 AM

Eu iti pot recomanda anumite carti despre vita de vie, pe care le-am cumpara si eu si imi sunt de mare ajutor.Cultura vitei de vie, Livada Gradina si Via si Fertilizarea viilor si intretinerea solului, aceste carti te pot ajuta sa afli cat mai multe despre vita de vie.
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users